Vi söker dig som är spec i företagshälsovård och allmänmedicin och vill arbeta inom båda specialiteterna

Inom Vlg arbetar vi med båda specialiteterna företagshälsovård och primärvård, vilket gör oss unika. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder och patienter speciella tjänster.

Hos oss får du arbeta inom en auktoriserad företagshälsovård i kombination med allmänmedicin på vårdcentral. Du är intresserad av utveckling och samarbete över gränserna. Du är en ”lagspelare” som kommer att arbeta tillsammans med 6-8 andra specialister (t ex leg. psykolog, ergonom, organisationskonsult, hälsostrateg m fl).
Som företagsläkare ser du ”hälsa som strategisk resurs” för både medarbetaren, gruppen och organisationen. Som person är du lyhörd, utåtriktad och har en stark vilja att åstadkomma god service till våra patienter och kunder.

Vlg, har tre verksamhetsområden, FöretagshälsovårdHusläkarmottagning/ Vårdcentral med 12 000 listade – Vaccination. Inom husläkarmottagningen/vårdcentralen bedrivs bl.a. diabetesmottagning, hälsomottagning, äldremottagning samt psykosocial mottagning för barn och vuxna.

Vlg fyller 30 år i år, är cirka 40 medarbetare och finns i moderna lokaler med god arbetsmiljö i Bredden (gamla InfraCity i Upplands Väsby. Vår vision är ”Tillsammans för hälsa och livskvalité”. Vårt arbete bygger på våra värdeord; Omtanke, Engagemang och Utveckling.

Vi växer nu och söker därför dig som är specialist i företagshälsovård och allmänmedicin. Är du den vi söker?

Tjänsten är tillsvidare, tjänstgöringsgraden kan diskuteras men företrädesvis heltid.

Rekrytering sker kontinuerligt och vi ser fram emot din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor och ansökan: Peter Kaiser, Vd och leg. läkare, 070-766 71 91, peter.kaiser@vlg.se  eller Camilla Cleréus, Verksamhetsansvarig Vlg Företagshälsovård, 070-101 08 07, camilla.clereus@vlg.se.