Är du leg läkare? Läs här…

Vi söker en engagerad legitimerad läkare/
legitimerad läkare med ST-önskemål

Vlg, Väsby Läkargrupp, grundades 1988 och vi har idag cirka 40 medarbetare. Sedan januari 2012 drivs mottagningen helt inom vårdval Stockholm. Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalité) och ISO14001 (miljö).

Här arbetar allmänläkare, öron-näsa-halsspecialist, företagsläkare, distriktssjuksköterskor/sjuksköterskor (astma/KOL, diabetes, hemsjukvård, mottagning), psykolog/psykoterapeut, ergonom, hälsostrateg/pedagog, arbetsmiljöingenjör samt administratörer i ett team.

Hos oss erbjuds du ett arbete med utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi är en arbetsplats som uppskattar nya idéer och kreativitet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare/legitimerad läkare med ST-önskemål. För oss är det viktigt vem du är som person då vår kultur präglas av ett starkt teamarbete, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma god service till våra kunder i ett positivt klimat. Vi vill att du ska ha stort engagemang och vara delaktig i vårt gemensamma utvecklingsarbete och du kommer vara en viktig del i mottagningen. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta Peter Kaiser: 070 766 71 91

Ansökan: 
Mejla din ansökan till VD/verksamhetschef Peter Kaiser, peter.kaiser@vlg.se, namnge mejlet med ”legitimerad läkare/ST-önskemål”