Arbeta hos oss

Vi söker…

Allmänläkare som vill utveckla sin kompetens inom företagshälsovård

Inom Vlg arbetar vi med båda specialiteterna primärvård och företagshälsovård, vilket gör oss unika. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder och patienter speciella tjänster.

Hos oss får du arbeta inom en auktoriserad företagshälsovård under kvalificerad handledning med planerad utbildning. Du är intresserad av utveckling och samarbete över gränserna. Du är en ”lagspelare” som kommer att arbeta tillsammans med 6-8 andra specialister (t ex leg. psykolog, ergonom, organisationskonsult, hälsostrateg m fl).

Som företagsläkare ser du ”hälsa som strategisk resurs” för både medarbetaren, gruppen och organisationen.  Som person är du lyhörd, utåtriktad och har en stark vilja att åstadkomma god service till våra patienter och kunder.

Vlg, har tre verksamhetsområden, FöretagshälsovårdVaccinationHusläkarmottagning/ Vårdcentral med 12 000 listade. Inom husläkarmottagningen/vårdcentralen bedrivs bl.a. diabetesmottagning, hälsomottagning, äldremottagning samt psykosocial mottagning för barn och vuxna.

Vlg fyller 30 år i år, vi är cirka 40 medarbetare och finns i moderna lokaler med god arbetsmiljö i Infra city, Upplands Väsby. Vår vision är ”Tillsammans för hälsa och livskvalité”. Vårt arbete bygger på våra värdeord; Omtanke, Engagemang och Utveckling.

Vi växer nu och söker därför dig som är allmänläkare och vill utveckla din kompetens inom företagshälsovård. Är du den vi söker?

Tjänsten är tillsvidare, tjänstgöringsgraden kan diskuteras men företrädesvis heltid.

Rekrytering sker kontinuerligt och vi ser fram emot din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor och ansökan: Peter Kaiser, Vd och leg. läkare, 070-766 71 91, peter.kaiser@vlg.se eller Camilla Cleréus, Verksamhetsansvarig Vlg Företagshälsovård, 070-101 08 07, camilla.clereus@vlg.se.

Legitimerad läkare/
legitimerad läkare med ST-önskemål

Här arbetar allmänläkare, öron-näsa-halsspecialist, företagsläkare, distriktssjuksköterskor/sjuksköterskor (astma/KOL, diabetes, hemsjukvård, mottagning), psykolog/psykoterapeut, ergonom, hälsostrateg/pedagog, arbetsmiljöingenjör samt administratörer i ett team.

Hos oss erbjuds du ett arbete med utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi är en arbetsplats som uppskattar nya idéer och kreativitet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare/legitimerad läkare med ST-önskemål. För oss är det viktigt vem du är som person då vår kultur präglas av ett starkt teamarbete, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma god service till våra kunder i ett positivt klimat. Vi vill att du ska ha stort engagemang och vara delaktig i vårt gemensamma utvecklingsarbete och du kommer vara en viktig del i mottagningen. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91 alt. peter.kaiser@vlg.se

Skicka din ansökan per mail till peter.kaiser@vlg.se  ”legitimerad läkare/ST-önskemål”

Rekrytering pågår kontinuerligt