Arbeta hos oss

Vi söker…

Legitimerad läkare/
legitimerad läkare med ST-önskemål

Här arbetar allmänläkare, öron-näsa-halsspecialist, företagsläkare, distriktssjuksköterskor/sjuksköterskor (astma/KOL, diabetes, hemsjukvård, mottagning), psykolog/psykoterapeut, ergonom, hälsostrateg/pedagog, arbetsmiljöingenjör samt administratörer i ett team.

Hos oss erbjuds du ett arbete med utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi är en arbetsplats som uppskattar nya idéer och kreativitet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare/legitimerad läkare med ST-önskemål. För oss är det viktigt vem du är som person då vår kultur präglas av ett starkt teamarbete, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma god service till våra kunder i ett positivt klimat. Vi vill att du ska ha stort engagemang och vara delaktig i vårt gemensamma utvecklingsarbete och du kommer vara en viktig del i mottagningen. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91 alt. peter.kaiser@vlg.se

Skicka din ansökan per mail till peter.kaiser@vlg.se  ”legitimerad läkare/ST-önskemål”

Rekrytering pågår kontinuerligt

Legitimerad psykolog – vuxenmottagningen

Arbetsuppgifter och profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog/psykoterapeut med KBT-inriktning (ej PTP) som vill arbeta med vuxna och vara en del av det redan befintliga psykosociala teamet. Teamet består av 4 leg. psykologer samt en leg psykoterapeut.

Vi ser gärna att du som söker har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling både individuellt och i grupp. Är du intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, föreläsa och hålla i gruppbehandlingar är den här tjänsten för dig.

Tjänsten är 100 % med tillträde så snart som möjligt. Vi erbjuder ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning i teamet. 

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91 alt. peter.kaiser@vlg.se

Skicka din ansökan per mail till peter.kaiser@vlg.se

Rekrytering pågår kontinuerligt

Legitimerad psykolog med inriktning barn och unga

  • Arbetsuppgifter
    Vi söker dig som är leg psykolog med KBT-inriktning och som vill vara en viktig del i utvecklingen av första linjens barn- och ungdomspsykiatri här hos oss. Målgruppen är barn och unga 0- 17 år och deras föräldrar. Arbetet består av bedömning och behandling, individuellt och i grupp. Utvecklingsarbete förs kontinuerligt.
  • Kvalifikationer
    Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling av målgruppen, individuellt och i grupp. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser, föreläsa för allmänheten och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.
  • Personliga egenskaper
    Vi söker en positiv, flexibel person med genuint intresse för barn och deras familjer. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete kollegor emellan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vi erbjuder ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning i teamet. Vi har kontinuerlig handledning.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91 alt. peter.kaiser@vlg.se

Skicka din ansökan per mail till peter.kaiser@vlg.se

Rekrytering pågår kontinuerligt