Arbeta hos oss

Vi söker undersköterska med kunskap och/eller intresse för administration till vår reception.

Arbetsuppgifter: Som receptionist hos oss arbetar du i ett trevligt team. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand bestå av ett varierande arbete i vår reception där vi bland annat tar emot cirka 250 patienter/kunder per dag. Utöver receptionsarbetet kommer du att ta hand om fakturering, posthantering, telefon, sjukresor-/tolkbeställning, kontorsförrådet, skanning mm. Vi arbetar främst i journalsystemet Take Care, men använder även andra program.

Kvalifikationer: Vi söker dig som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet patient/kundbemötande. Du gillar mötet med människor och du har en hög social kompetens. Vidare är det viktigt att du som person är självständig, utåtriktad, ödmjuk och ordningsam.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet: Tillsvidare, 6 mån provtjänstgöring.

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Vid frågor kontakta administratör/läkarsekreterare Charlotte Klockare, 08-59421059, eller verksamhetschef Peter Kaiser, 070-766 71 91.

Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att mejla in din ansökan, i form av personligt brev och CV, till verksamhetschef Peter Kaiser: peter.kaiser@vlg.se

Vi söker en legitimerad sjuksköterska

Vi på Väsby läkargrupp, Vlg, söker dig som vill arbeta med mottagningsarbete.

På vår husläkarmottagning har vi allmänläkare, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, psykosocial mottagning (barn och vuxna), hemsjukvård samt öron-näsa-halsspecialist. För oss är helhet och kontinuitet i vården centralt, därför knyter vi samman husläkarmottagningen med arbetslivet genom  företagshälsovården. Psykosocial kompetens samt rehabilitering är självklara resurser hos oss och vårt mål är att verka för hälsa och livskvalitet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett gediget intresse för vårdservice. Du har ett positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du kommer bland annat att arbeta med medicinsk rådgivning, bedömningar och bokningar av vård.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i fina lokaler och ett trevligt samarbete mellan många olika kompetenser.

Tjänsten är 80-100%, arbetstid mån-fre.

Intervjuer sker löpande så tveka inte att mejla din ansökan, i form av personligt brev och CV, till verksamhetschef
Peter Kaiser, peter.kaiser@vlg.se ange ”ansökan Ssk”