Vi söker leg. psykolog med inriktning barn- och unga!

Sedan våren 2014 erbjuder vår psykosociala mottagning vård inom uppdraget för första linjens barn- och ungdomspsykiatri.
Vi söker nu en leg psykolog med KBT- inriktning som har erfarenhet av att arbeta kliniskt med barn och unga.

 • Arbetsuppgifter
  Vi söker dig som är leg psykolog med KBT-inriktning och som vill vara en viktig del i utvecklingen av första linjens barn- och ungdomspsykiatri här hos oss. Målgruppen är barn och unga 0- 17 år och deras föräldrar. Arbetet består av bedömning och behandling, individuellt och i grupp. Utvecklingsarbete förs kontinuerligt, bland annat kommer föreläsningar bli aktuellt under hösten 2015.
 • Kvalifikationer
  Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling av målgruppen, individuellt och i grupp. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser, föreläsa för allmänheten och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.
 • Personliga egenskaper
  Vi söker en positiv, flexibel person med genuint intresse för barn och deras familjer. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete kollegor emellan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
  Vi kan erbjuda ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning i teamet. Vi har kontinuerlig handledning.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91 alt. peter.kaiser@vlg.se

Välkommen att skicka din ansökan, rekryteringen pågår kontinuerligt. Skicka din ansökan per mail till peter.kaiser@vlg.se