Vi söker legitimerad psykolog/psykoterapeut med KBT-inriktning

VLG är en privat husläkarmottagning som grundades 1987 och har idag 38 anställda. Våra arbetsområden är bl.a. husläkarverksamhet, vaccination och företagshälsovård. Uppdragen är under samma tak vilket möjliggör en unik kompetenssammansättning i personalgruppen. Tillsammans skapar vi en kreativ, hälsofrämjande och stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter och profil

Vi söker dig som är legitimerad psykolog/psykoterapeut med KBT-inriktning ( ej PTP) som vill arbeta med vuxna och vara en del av det redan befintliga psykosociala teamet. Teamet består av 4 leg. psykologer samt en leg psykoterapeut.

Vi ser gärna att du som söker har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling både individuellt och i grupp. Är du intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, föreläsa och hålla i gruppbehandlingar är den här tjänsten för dig.

Tjänsten är 100 % med tillträde så snart som möjligt. Vi erbjuder ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning i teamet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91

Välkommen att skicka din ansökan till peter.kaiser@vlg.se

Rekryteringen pågår kontinuerligt.