Vi söker legitimerad psykolog med KBT-inriktning

Vlg är en privat husläkarmottagning som grundades 1988 och har idag cirka 40 anställda. Våra verksamhetsområden är husläkarverksamhet, vaccination och företagshälsovård. Uppdragen är under samma tak vilket möjliggör en unik kompetenssammansättning i personalgruppen. Tillsammans skapar vi en kreativ, hälsofrämjande och stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter och profil
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning som vill arbeta med vuxna och vara en del av det redan befintliga psykosociala teamet. Teamet består av fyra legitimerade psykologer samt en legitimerad psykoterapeut. Meriterande om du som söker har erfarenhet av primärvårdsarbete, diagnostik samt behandling individuellt och i grupp.

Den här tjänsten är för dig som är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta med olika yrkesgrupper, föreläsa och hålla i gruppbehandlingar.

Tjänsten är 100 % med tillträde så snart som möjligt. Vi erbjuder ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning i teamet.

Kontakt /Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på tel 0707 66 71 91
Välkommen att skicka din ansökan till peter.kaiser@vlg.se
Rekryteringen pågår kontinuerligt.