Arbeta hos oss

Vi söker…

Leg. psykolog med inriktning barn- och unga

Sedan våren 2014 erbjuder vår psykosociala mottagning vård inom uppdraget för första linjens barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker nu en leg. psykolog med KBT- inriktning som har erfarenhet av att arbeta kliniskt med barn och unga. Du kommer vara en av fem KBT-psykologer hos oss, varav tre arbetar med barnuppdraget.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är leg. psykolog med KBT-inriktning och som vill vara en viktig del i utvecklingen av första linjens barn- och ungdomspsykiatri här hos oss. Målgruppen är barn och unga 0-17 år och deras föräldrar. Arbetet består av bedömning och behandling. Utvecklingsarbete förs kontinuerligt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling av målgruppen. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser, föreläsa för allmänheten och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv, flexibel person med genuint intresse för barn och deras familjer. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete mellan kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning. Vi har kontinuerlig handledning.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på telefonnummer 0707 66 71 91 eller e-post peter.kaiser@vlg.se

Välkommen att skicka din ansökan per e-post peter.kaiser@vlg.se , rekryteringen pågår kontinuerligt.

Vlg – Väsby Läkargrupp
Kanalvägen 1A, 5 tr
194 61 Upplands Väsby

www.vlg.se

Specialist i företagshälsovård och allmänmedicin som vill jobba med båda specialiteterna

Hos oss får du arbeta inom en auktoriserad företagshälsovård i kombination med allmänmedicin på vårdcentralDu är intresserad av utveckling och samarbete över gränserna. Du är en ”lagspelare” som kommer att arbeta tillsammans med 6-8 andra specialister (t ex leg. psykolog, ergonom, organisationskonsult, hälsostrateg m fl).
Som företagsläkare ser du ”hälsa som strategisk resurs” för både medarbetaren, gruppen och organisationen. Som person är du lyhörd, utåtriktad och har en stark vilja att åstadkomma god service till våra patienter och kunder.

Vlg, har tre verksamhetsområden, Företagshälsovård – Husläkarmottagning/ Vårdcentral med 12 000 listade – Vaccination. Inom husläkarmottagningen/vårdcentralen bedrivs bl.a. diabetesmottagning, hälsomottagning, äldremottagning samt psykosocial mottagning för barn och vuxna.

Vlg fyller 30 år i år, är cirka 40 medarbetare och finns i moderna lokaler med god arbetsmiljö i Bredden (gamla InfraCity i Upplands Väsby. Vår vision är ”Tillsammans för hälsa och livskvalité”. Vårt arbete bygger på våra värdeord; Omtanke, Engagemang och Utveckling.

Vi växer nu och söker därför dig som är specialist i företagshälsovård och allmänmedicin. Är du den vi söker?

Tjänsten är tillsvidare, tjänstgöringsgraden kan diskuteras men företrädesvis heltid.

Rekrytering sker kontinuerligt och vi ser fram emot din ansökan.

Tillträde enligt överenskommelse.

För frågor och ansökan: Peter Kaiser, Vd och leg. läkare, 070-766 71 91, peter.kaiser@vlg.se  eller Camilla Cleréus, Verksamhetsansvarig Vlg Företagshälsovård, 070-101 08 07, camilla.clereus@vlg.se.