Vi söker en leg. psykolog för arb inom första linjen för psykisk ohälsa!

Vi söker en vikarierande leg. psykolog med KBT-inriktning som har erfarenhet av att arbeta kliniskt. Du kommer vara en del av vårt psykosociala team som i nuläget består av fem leg. psykologer med inriktning KBT, en leg. psykoterapeut samt en kurator. Tillträde under hösten, tjänstgöringsgrad 60-100 %.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är leg. psykolog med KBT-inriktning. Målgruppen är vuxna, barn och unga. Det finns möjlighet att arbeta med enbart barn och unga eller i kombination med vuxenpatienter. Arbetet består av bedömning och behandling. Utvecklingsarbete förs kontinuerligt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling av målgruppen. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser, föreläsa för allmänheten och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv, flexibel person med genuint intresse för barn och deras familjer. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete mellan kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning. Vi har kontinuerlig handledning.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på telefonnummer 0707 66 71 91 eller e-post peter.kaiser@vlg.se alternativt verksamhetsansvarig barnpsykolog Elin Ekeroth på e-post elin.ekeroth@vlg.se

Välkommen att skicka din ansökan via e-post till peter.kaiser@vlg.se, rekrytering pågår kontinuerligt.

Vlg – Väsby Läkargrupp
Kanalvägen 1A, 5 tr
194 61 Upplands Väsby

www.vlg.se