Vi söker en leg psykolog för arbete på vår husläkarmottagning!

Vi söker nu en vikarierande leg. psykolog med KBT-inriktning som har erfarenhet av att arbeta kliniskt. Du kommer vara en del av vårt psykosociala team som i nuläget består av fem leg. psykologer med inriktning KBT, en leg. psykoterapeut och en kurator. Sedan våren 2014 erbjuder vår psykosociala mottagning även vård inom uppdraget för första linjens barn- och ungdomspsykiatri. Tillträde enligt överenskommelse, tjänstgöringsgrad 60-100 %.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av bedömning och behandling. Målgruppen vi arbetar med är vuxna, barn och unga. Utifrån önskemål finns möjlighet att arbeta med enbart barn och unga eller vuxenpatienter. Utvecklingsarbete förs kontinuerligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. psykolog med KBT-inriktning. Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.

Personliga egenskaper
Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete mellan kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning. Vi har kontinuerlig handledning.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på telefonnummer 0707 66 71 91 eller e-post peter.kaiser@vlg.se alternativt verksamhetsansvarig barnpsykolog Elin Ekeroth på e-post elin.ekeroth@vlg.se

Välkommen att skicka din ansökan per e-post till peter.kaiser@vlg.se, rekryteringen pågår kontinuerligt.

Vlg – Väsby Läkargrupp
Kanalvägen 1A, 5 tr
194 61 Upplands Väsby

www.vlg.se