Vi söker en leg.psykolog med inriktning barn- och unga

Sedan våren 2014 erbjuder vår psykosociala mottagning vård inom uppdraget för första linjens barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker nu en leg. psykolog med KBT- inriktning som har erfarenhet av att arbeta kliniskt med barn och unga. Du kommer vara en av fem KBT-psykologer hos oss, varav tre arbetar med barnuppdraget.

Arbetsuppgifter
Vi söker söker dig som vill vara en viktig del i utvecklingen av första linjens barn- och ungdomspsykiatri här hos oss. Målgruppen är barn och unga 0-17 år och deras föräldrar. Arbetet består av bedömning och behandling. Utvecklingsarbete förs kontinuerligt.

Kvalifikationer
Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik och behandling av målgruppen. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser, föreläsa för allmänheten och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv, flexibel person med genuint intresse för barn och deras familjer. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete mellan kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi kan erbjuda ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning. Vi har kontinuerlig handledning.

För mer information kontakta verksamhetschef Peter Kaiser på telefonnummer 070 766 71 91 eller e-post peter.kaiser@vlg.se

Välkommen att skicka din ansökan per e-post peter.kaiser@vlg.se , rekryteringen pågår kontinuerligt.

Vlg – Väsby Läkargrupp
Kanalvägen 1A, 5 tr
194 61 Upplands Väsby

www.vlg.se